Gotowanie z marihuaną: Pot Pesto Pizza Przepis

Posted by Marijuana Doctors on 09/15/2010 in Przepisy

Zaktualizowano 5 października 2020. Zawartość medyczna zweryfikowana przez Dr. Joseph Rosado, MD, M.B.A, Chief Medical Officer

Poziom trudności: Łatwy

Dwa tygodnie temu opublikowaliśmy pyszny przepis na pesto zrobione z wykorzystaniem oleju z konopi indyjskich. Teraz mamy łatwy sposób na leczenie za jego pomocą - w postaci przepysznej, pełnej białka pizzy z pesto z konopi. Po przygotowaniu pesto, przepis ten jest szybki i prosty w przygotowaniu, i stanowi pyszną przekąskę lub główny posiłek.

Składniki

    1/2 szklanki pesto z garnka 1 12-calowe, wstępnie upieczone ciasto do pizzy (można je znaleźć w sklepie spożywczym) 2 filiżanki gotowanej piersi z kurczaka, pokrojonej w cienkie paski 1 6-uncjowy słoik serc karczochów, odsączony 1/2 szklanki suszonych pomidorów, pokrojonych w kostkę 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella

Wskazówki

    Rozgrzać piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Rozprowadzić sos pesto na placku do pizzy. Na wierzch położyć kurczaka, serca karczochów i suszone pomidory, a następnie posypać całość serem. Piec przez 8 do 10 minut, aż ser się rozpuści i lekko zrumieni na brzegach.

Uwaga: Przed wykonaniem tego przepisu lub jakiegokolwiek innego przepisu dotyczącego medycznej marihuany, musisz najpierw upewnić się, że jesteś w zgodzie z prawem swojego stanu. Pierwszym krokiem w tym kierunku jest uzyskanie rekomendacji medycznej marihuany od wykwalifikowanego lekarza. Nie jesteś pewien, gdzie znaleźć lekarza od marihuany? MarijuanaDoctors.com może pomóc. Mamy największą bazę danych lekarzy marihuany we wszystkich legalnych stanach. Zarezerwuj wizytę już dziś i zdobądź lek, którego potrzebujesz!